Bericht van ons!

Hoi allemaal,

misschien had je het al gemerkt maar er is even wat stilte geweest van onze kant! Zoals jullie weten zijn we naast vlogkundige voornamelijk verloskundigen en hadden we het in de praktijk even erg druk waardoor we even tijd moesten vrijmaken. Vandaar de afgelopen maand even geen thema met blogs en video’s zoals jullie van ons gewend zijn!

En zo komen we ook tot onze volgende aankondiging! Vanaf nu gaan we de maandthema’s zoals jullie die van ons kennen loslaten en gaan we blogs en video’s te maken over losse onderwerpen. Op deze manier kunnen we ook beter aan jullie vragen voldoen. Dus wat willen jullie weten? Waar liggen jullie interesse? Daar kunnen we dan sneller en makkelijk op ingaan!

Om de vlogkundige nog te blijven combineren met ons werk als verloskundigen zullen wij niet meer standaard elke week een blog of video online zetten maar wanneer wij een goed en belangrijke blog of video hebben!

 

Wij horen graag waar jullie behoeften liggen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *