Het verloskundig zorgsysteem: weekvlog van een verloskundigenpraktijk

In onze vorige blog heb je gelezen over het verloskundig zorgsysteem tijdens de periode van zwanger worden en zwangerschap. Wanneer ben je bij een verloskundige en wanneer ben je bij een gynaecoloog onder zwangerschapsbegeleiding? Om jullie meer inzicht te geven in wat een verloskundige allemaal doet hebben we een weekvlog gemaakt. In de weekvlog zie je ons een week aan het werk in onze praktijk. Wij zijn met 3 verloskundigen in onze praktijk en daarmee dus een middelgrote praktijk. Je ziet tijdens deze week alle facetten van ons beroep langskomen. Zo zie je naar welke vergaderingen Cindy gaat, dat Lana ‘s nachts een bevalling doet en Lisa op kraamvisite gaat voor het uitvoeren van een hielprik.

 

Liefs,

de vlogkundige

1 gedachte over “Het verloskundig zorgsysteem: weekvlog van een verloskundigenpraktijk

  1. Wauw wat super leuk!!! Goed gedaan meiden. Nu Sef volgende week een jaar wordt merk ik dat ik alles weer aan het herbeleven ben van de laatste fase van mijn zwangerschap vorig jaar, de beelden uit jullie Vlog maken dat nog realistischer. Ga zo door, echt gaaf zo’n kijkje in het werk wat jullie dagelijks verrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *