Dit is wat je niet mag eten of mee moet oppassen!

 

Leuk dat jullie weer kijken naar een video van de vlogkundige. Het thema dat we momenteel bespreken is voeding en vitamines tijdens de zwangerschap! Dit is altijd een groot onderwerp tijdens de zwangerschap. Voor de meeste aanstaande ouders misschien wel hetgene waar je als eerste informatie over krijgt/leest na een positieve zwangerschapstest. Foliumzuur voor minder risico op het krijgen van een kindje met een open rug en rood vlees mag niet tijdens de zwangerschap. Wij merken dat alle zwangere en partners al veel erover weten. Maar er blijven ook nog altijd nog veel vragen en die gaan wij proberen deze maand te beantwoorden!

In deze video vertelt Lisa alles over wat je tijdens de zwangerschap wel en niet mag eten! Informatie die je overal op internet wel kan vinden. Maar hier kun je er alles over te weten komen door achterover te leunen en onze video te bekijken vertelt uit een professioneel oogpunt. Ter aanvulling nog een link naar de website van het voedingscentrum waar je alle informatie die Lisa vertelt heeft nog terug kan lezen in een handig schema.

We zijn benieuwd hoe jullie het vinden/vonden om tijdens de zwangerschap sommige producten niet te mogen eten. Hebben jullie lekkere tips als vervangers voor sommige producten dan horen wij die ook heel graag! Laat jullie ervaringen en tips achter in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *